Pravilnik


Obaveza roditelja je da se upozna sa Statutom i Pravilnikom kluba, kao i pravnim statusom na sajtu Agencije za privredne registre.

Matični broj kluba je 17543016.

PIB je 103318934.

 

                                               PRAVILNIK PLIVAČKOG KLUBA OBILIĆ

  1. Popunjavanjem pristupnice i uplatom mesečne članarine dete postaje član Kluba i sa tim u vezi dobija člansku kartu za tekuću sezonu plivanja. Tekuća sezona traje od 01.09. tekuće godine do 31.08. naredne godine. Obnavljanje članstva koje podrazumeva i zauzimanje mesta u trenaznoj grupi, vrši se u periodu od 15.08. do 15.09. svake godine za sve članove koji su imali status redovnih u prethodnoj sezoni.
  2. Obaveza roditelja je da članarinu za tekući mesec uplate od 01do 10. istog, na blagajni bazena Kluba. U slučaju da roditelj nije izvrsio uplatu do 15. u mesecu, dete neće moći da prisustvuje treningu i pokreće se procedura gubljenja statusa aktivnog člana Kluba.

Roditelj može najaviti kašnjenje sa uplatom iz razumljivih razloga i tada se ovo pravilo ne primenjuje.

  1. Dete moze pohadjati treninge plivanja u tačno definisanim terminima. Termini se ne mogu menjati, osim ako to Klub ne odobri, u skladu sa organizacionim mogućnostima.
  1. U slučaju odsustvovanja deteta sa treninga u tekućem mesecu sa više od 50% časova ( potvrda prozivnika) Klub omogućava korekciju u smislu finansijskog umanjenja od 50 % za naredni mesec ili nadoknadjuje časove u unapred dogovorenim terminima.

U slučajevima dužeg odsustvovanja deteta sa treninga plivanja, roditelj je u obavezi da to najavi i da uplatom 50% od jedne mesečne članarine definiše datum povratka deteta u trenažnu grupu (rezervacija mesta). Klub je u obavezi da do tog datuma čuva mesto u grupi ili po isteku istog dete gubi status člana Kluba.

  1. Popusti i beneficije su definisani zvaničnim klupskim cenovnikom.
  1. U periodima zimskog i letnjeg raspusta Klub zadržava pravo da u unapred najavljenim terminima neće raditi.
  1. Svim roditeljima striktno je zabranjeno prisustvo u prostorijama bazena iz higijenskih i bezbednosnih razloga, sto je odredjeno Pravilnikom i Kućnim redom Sportskog centra.